Blog

Eva Řeháková 5. 12. 2014 Zpět

Vánoční večírek MarketUP byl veselý, plný dobrého jídla a pití

Vánoční večírek MarketUP byl veselý, plný dobrého jídla a pití

Na letošním vánočním večírku MarketUP rozhodně nuda nebyla. Večer jsme začali v nově otevřené konírně ve Wine Food Marketu na Smíchově, kde nám kuchaři připravili skvělé pokrmy z různých druhů masa. Nechybělo dobré víno ani slavnostní nálada.

MarketUP vyrazil na večírek ve čtvrtek 4. 12. rovnou z práce. Jakmile se všichni kolegové sešli u dlouhého svátečního stolu, mohly začít hody. Celý večer jsme si skvěle užili a najedli i napili se do sytosti. Kolem půlnoci se někteří členové týmu rozloučili, vytrvalci pokračovali dále na párty, která končila až v brzkých ranních hodinách. Nutno říci, že druhý den se do práce nevstávalo nejlépe :-)

Vánoční večírek MarketUP

Skvělé jídlo i pití

Skvělé jídlo na večírku

Jídlo na vánočním večírku MarketUP

Další fotografie z večera můžete zhlédnout v našem fotoalbu na Facebooku.

Líbil se Vám tento článek? Odebírejte novinky zdarma
Štítky
Nejnovější příspěvky

GDPR – Prst na spoušti

24. 5. 2018

Performance 2020 aneb pastva pro online nadšence

22. 5. 2018

O důležitosti výzev, typickém pracovním dni a ping pongu s nováčky Karin, Romanem a Petrem

V zimě se MarketUP rodina rozšířila o tři nadějné členy a jelikož jsou moc šikovní, byla by škoda je před světem schovávat. Zeptala jse…

14. 5. 2018

S naším klientem Crussis o lásce k cyklistice, inovacích a investici do profíků

Od dubna tohoto roku jsme začali spolupracovat s českou firmou Crussis, která dováží a vyrábí elektrokola a koloběžky. I my v MarketUP jsme …

8. 5. 2018

Dopady GDPR na digitální marketing

GDPR je v poslední době velmi aktuální a diskutované téma. Většina odborných článků, seminářů a konferencí se však tohoto tématu dot…

20. 3. 2018

Digitálním nomádem v Asii: O práci, cestování a životě v pomalejším tempu

Jaké jsou zkušenosti našeho kolegy, projektového manažera Michala Vrtišky, který se rozhodl pracovat dlouhých 6 měsíců na dálku z Asie? Se…

16. 3. 2018